sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Keltaista keijupölyä

Totanoin... Taisin vähän innostua. Ainakin siltä tuntui, kun kävin läpi kamerassani olleita kuvia.






Voitin TalkandBake -blogin arvonnassa kaksi kynsilakkaa: OPI I'm Suzi and I'm chocoholic ja China Glaze Fairy Dust. Jos yhtään tuntee mua, tietää tuon OPIn lakan sopivan nimensä puolesta mulla aivan liiankin hyvin, hih. Yllärinä paketista löytyi myös kynsikiekko ja hiuspantoja. Olin aivan säälittävän onnellinen ja iloinen tuon kiekon takia. En omista ennestään ainuttakaan kynsikiekkoa ja nyt varsinkin sille oli tarvetta, kun mietin mihin yhdistäisin Fairy Dustin ensimmäisenä.


OPIn lakka (jolla on aivan tuhottoman pitkä nimi) on jotain punaisen ja ruskean väliltä. Sanoisin, että pullossa punainen ja kynnellä ruskea. Oikein kaunis ja mun makuun ehdottomasti.


China Glazen Fairy Dust on varmaan tutumpi lakka monille. Ihana hologlitterlakka, joka levittyy mukavasti ja antaa aivan eri ilmeen lakkaukselle. Auringon valo tekee ihmeitä.

Lakkasin ihan onnessani kiekon täyteen lakkoja ja pistin Fairy Dustia jokaiselle. Tässä nyt kuvia leikeistäni.









Lopulta päädyin IsaDoran Mellow Yellow'hun. Yritin thinnerillä ohentaa sitä, mutta kyllä se on ja pysyy tönkköisenä. Näistä kynsistä en ehtinyt kuin näpsäistä pari kuvaa ja kolhasin lakan pian pilalle, joten siihen se sitten jäi.



Kiitos Mimosalle!

7 kommenttia:

  1. Muutama kuva :D Hyvä, että tuo O.P.I oli mieleinen :3 Ja sen nimi on kyllä hervottoman pitkä, kivat niille, kuka noita nimiä keksii.

    Fairy Dust on todella monikäyttöinen lakka ja se käy melkeinpä minkä päälle vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja sitten itse kynsistä on tasan yks kuva :D

      Poista
  2. Tykkäsin tuosta mustan ja fairy dustin yhdistelmästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen mä kyllä arvasin ;) Ois varmaan vielä mielenkiintoisempi, jos vetäis päälle mattaavan lakan.

      Poista
  3. MITÄMITÄ NOI KAKS SINERTÄVÄÄ LAKKAA TOKAVIKASSA KUVASSA ON??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Golden Rose Matte Velvet 105 on se tummempi (siinä tosin toisella reunalla fairy dustia päällä) ja se vaaleampi on S-marketista löytämäni technic Siona Island (3,50€ semmonen suht iso puteli). Technic ei oo kauhean peittävä, mutta nätti kuitenkin. Käytin sitä niissä mun metsä-kynsissäkin. Vähän vihertävä siis. Siinäkin toisella reunalla fairy dustia päällä.

      Olipas perusteellinen vastaus, vaikka itse sanonkin! :D

      Poista