lauantai 16. kesäkuuta 2012

Tuorekelmukokeilu

Ajattelin pikaisesti jakaa tuorekelmukokeiluni. Löytyi kuvat WhatsApp-keskustelujen pyörteistä ja laatu on sen mukainen. Tuorekelmukynsiin törmäsin ensimmäisen kerran Jos edes kynnet -blogissa. Siellä idea oli napattu Nailed it -blogista

Alla tiivistetty tutoriaali Nailed itistä.




Sitten oman erittäin epäonnistuneen ensimmäisen kokeiluni pariin.

  1. Trind Nail Repair Matt (pohjalakkana)
  2. Lumene Natural Code Have fun (valkoinen)
  3. Wild and Crazy (kultainen/vaalean ruskea, käytettynä ostettu ja tarkempi sävyn nimi revitty)
  4. Golden Rose 03 (matta punainen, kultainen shimmer)
  5. Seche Vite Dry Fast Top Coat
Wild and Crazyn ostin käytettynä ja luulen edellisen omistajan ohentaneen lakkaa vähän turhankin reippaalla kädellä, koska ei peitä sitten millään. Käytinkin alla Lumenen valkoista lakkaa, jota en edelleenkään suosittele kenellekään. Koko komeuden päälle käytin Seche Viteä, koska tässä tekniikassa saadaan aikaan erittäin epätasainen lakkaus. Seche Vite tasoittaa kaiken nätisti.

Kultaisen lakan kuivuttua punainen Golden Rose -lakka päälle ja sitten painelemaan tuorekelmumytyllä. En leikannut jokaiselle kynnelle omaa myttyä vaan tein yhden ison ja sillä painelin kaikkia. Harjoittelin tekniikkaa ja kokeilin millaista jälkeä tuorekelmulla saa aikaiseksi. Tulette näkemään vielä erilaisia versioita tuorekelmukynsistä (ja toivottavasti myös kehittymistä niiden teosssa), koska näitä oli tosi kiva tehdä. Sotkua tulee hyvin vähän ja siivoaminen on lähinnä tuorekelmun roskiin heittämistä (vrt. konad-sotkut...).

Jos ootte kokeillut tuorekelmukynsien tekoa, linkittäkää! Haluaisin nähdä millaista jälkeä muut on saaneet aikaan.



PS. Kannattaa kiinnittää huomiota ensimmäisen kerroksen kuivumiseen! Itsellä ei ollut aivan kuiva ja välillä kultainen lakka lähti myös liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti