maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kauhusirkus

Tämä kuuluu niihin hetkiin, kun en haluaisi esitellä kynsiäni, koska eivät ole lähelläkään onnistunutta. Ehkä näistäkin kuitenkin opitaan jotain. Mennään siis surutta asiaan.

Halusin kokeilla vesimarmorointia, mutten joka kynteen. Päädyin lopulta tekemään molempiin käsiin yhden kynnen vesimarmorointitekniikalla ja lakkaamaan muut kynnet marmoroinnissa käytetyillä väreillä. Ongelmia oli paljon. China Glazen Ruby Pumps ei sopinut marmorointiin. Muuttui tummasta punaisesta todella pinkiksi, eikä sopinut kokonaisuuteen yhtään. Lisäksi Seche Vite -pikakuivattaja oli aivan tönkkööntynyt, eikä levittynyt nätisti. Lisäksi se kutisti päällimmäistä lakkakerrosta niin paljon, että alla ollut valkoinen lakka tuli reunoilta näkyviin. Konad Top Coat kupli.


  1. Pohjalla OPI Alpine Snow (meni hermot aluslakkaan)
  2. Pikkurilli Classics Metallicin nro 11 (hopea)
  3. Nimetön muut lakat yhdistettynä ja päällä strassitarrat (tuo pinkki väri tulee Ruby Pumpsista)
  4. Keskisormi China Glaze Ruby Pumps
  5. Etusormi OPI Mermaid's Tears
  6. Peukaloa en muista, mutta jotain aiemmin mainituista
  7. Päällyslakkana joissakin Konad Top Coat ja joissakin Seche Vite



Olin juhannuksen mökillä ja ahdistuin kynsistäni lauantaiaamuna, joten poistin kaikki muut paitsi tuon pinkin marmoroinnin ja hopeiset kynnet. Lakkasin loputkin hopealla. Päällyslakkaa ei ollut mukana, joten kuvassa näette mökkeilystä kärsineet päällyslakattomat kynnet.

Nyt meen parvekkeelle poistamaan nämä kammotukset kynsistäni. Tutustukaa te sillä aikaa Colouring my life -blogin Miss Hopealakka -tekstiin. Voin itsekin suositella tuota Classics Metallicia. Kokeilin Hennan omaa ja pakkohan se oli hakea itsellekin. Seppälässä se maksaa vain 2,95 ja pullo oli muistaakseni 11ml.


PS. Mökkeily teki hyvää kynsinauhoille, kun en voinut rääkätä niitä saippualla ja Ajaxilla jatkuvasti, eikä myöskään tehnyt mieli pureskella niitä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti